foraj-puturi.roforaj-puturi.ro0771325917 Cel mai bun pret Romania
Foram puturi de mica si mare adancime
Foram puturi de diferite diametre pentru piloni in domeniul constructiilor
Realizam cele mai performante foraje pentru piloni de sustinere

Execurarea pilotiilor forati se poate face in orice tip de teren, acestia avand diferite diametre, si fiind forati la adancimi de pana la 80m. Studiind proiectul si conditiile de amplasare a pilotiilor forati, precum si tipul terenului / solului si nivelul apei subterane putem sa alegem cea mai optima solutie din punct de vedere tehnic dar si economic. Domeniul in care sunt utilizati pilotii forati sunt in general pentru poduri, structuri ce sustin greutati masive, la lucrari unde terenul este instabil sau foarte dificil se mai pot utiliza pentru sprijinirea si consolidarea malurilor ce se surpa sau sunt foarte abrupte in functie de situatiia in care sunt intrebuintati si folositi, dar si caracteristicile terenului pilotii forati pot fi tangenti, secanti si interdistantieri. Cele mai frecvente metode de foraj în fundație adanca sunt : găurirea cu burghiu continuă, foraj complet de deplasare, găurire rotativă dublă, foraj cu ciocan de foraj, foraj de injecție a aerului cu circulație inversă și foraj în gaură. În cavitatea forată pot fi introduse o multitudine de produse, de exemplu prin umplerea cu beton proaspăt, se produce o așa-numită grămadă turnată în loc. Elementele prefabricate de beton și oțel care servesc ca elemente de încărcare sau căptușire pot fi de asemenea introduse.

Foraje pompe de caldura oriunde in Romania
Servicii de forare pompe de caldura

Sistemele pompelor de căldură cuplate la pământ au fost identificate ca fiind una dintre cele mai bune tehnologii de energie durabilă pentru încălzirea și răcirea spațiilor în clădiri. Având în vedere cererea crescândă de îmbunătățire a eficienței energetice a clădirii, utilizarea energiei din surse regenerabile, cum ar fi energia solului, devine mai frecventă. Lucrarea se concentrează pe aspectele detaliate de modelare într-un mediu de simulare a clădirii, care oferă o abordare pentru proiectarea unei instalații de pompare de căldură cu puțuri de foraj sau gropi de energie, care a fost elaborată pentru un caz de clădire a unei săli comerciale. Fiecare proprietate individuală conține o pompă de căldură cu un cilindru convențional ventilat cu apă caldă montată deasupra, astfel încât instalarea totală se potrivește în dulapul cilindric existent în cadrul proprietății. Unitatea este suficient de mică pentru a se potrivi confortabil în dulapurile existente și suficient de liniștită pentru a se asigura că locuitorul nu se confruntă cu nicio întrerupere.

Forari puturi apa potabila de mica sau mare adancime oriunde in tara
Foraje puturi cu apa subterana la mare adancime

O instalație de forare a puțurilor este o piesă mare de echipament care trebuie adusă la un loc cu camionul și pusă în funcțiune pe locul unde va fi săpată puțul. Instalațiile de forare sunt fie perforatoare rotative, care coboară în pământ folosind o mișcare circulară, fie o "pudră", care ridică și coboară o greutate mare într-o tehnică cunoscută sub numele de "foraj prin cablu" pentru a forța găurile. Un dispozitiv de găurit rotativ utilizează un sortiment de biți. Cele mai obișnuite tipuri sunt biții de cabluri lungi sau biții din oțel interconectați - ambii care se rotesc în sensul acelor de ceasornic pentru a forța pământul și a slăbi solul, pamantul si pietrisul este transportat la suprafață pe măsură ce bitul se întoarce. Debitul de cotitură se face adesea fierbinte, astfel încât apa sau noroiul sunt folosite pentru a menține bratele de forare reci. Scopul forajului este de a ajunge la un acvifer sau o sursa de apa adanca sub pamant, dar asta nu este locul unde se opreste forajul. Pentru a preveni ca resturile și alți contaminanți de suprafață să intre în rețeaua de alimentare cu apă din partea inferioară a puțului, trebuie instalate filtre. Aceste filtre împiedică de asemenea atragerea unor particule mai mari în pompa de apă.

 
Foraje puturi apa pentru uz casnic sau industrial
Foram puturi pentru apa potabila la mare adancime !

Personalul profesionist și experimentat al companiei noastre va ofera consultanta pentru a proiecta lucrari de forarea puturilor, de la orificii de testare și sonde de monitorizare a diametrului mic până la producția de înaltă capacitate și fântânile de injecție. Am reușit să executăm în condiții de siguranță și cu succes numeroase lucrari de forare puturi ce pareau o provocatoare pentru echipa noastra, dar finalizate cu succes. Experții noștri sunt capabili să definească sursa, adâncimea, magnitudinea și fezabilitatea generală a acviferelor de apă și să realizeze puțuri de mare volum pentru aprovizionarea cu apă a clienților industriali și agricoli, dar si a persoanelor fizice.

Efectuam foraje puturi apa subterana potabila, dar si intretinere puturilor forate, reconditionare/denisipari puturi forate.

Experienta noastră in foraj de specialitate vă rezolvă problemele dificile cu care va confruntati prin înțelegerea completă a nevoilor și obiectivelor proiectului și apoi prin adaptarea unei soluții care se potrivește bugetului și programului Dvs. Cunoștințele și experiența noastră, combinate cu cele mai cuprinzătoare metode de foraj ale industriei, identificăm cea mai bună abordare a proiectului dvs. specific si il finalizam cu succes. Oferim clienților noștri studii de fezabilitate cu privire la aprovizionarea cu apă. Înarmați cu rezultatele acestor studii, lucrăm pentru a implementa strategiile de proiectare într-un mod eficient. Lucrăm foarte strâns cu clienții noștri și cu potențialii contractanți sau subcontractanți, astfel încât să putem implementa strategii de proiectare.